Trots op Landslake Lions.

Landslake Lions is de basketballvereniging van Landsmeer. Opgericht op 2 januari 1972 door initiatiefnemer Ruud Nassette. Basketballvereniging Landslake Lions schreef zich voor het eerst in voor de competitie in 1972-1973. Er werden twee herenteams, één damesteam en één jongens-juniorenteam geformeerd.
Op dit moment is basketballvereniging Landslake Lions uitgegroeid tot een middelgrote basketballvereniging met rond de 200 actieve leden met op alle avonden tijdens werkdagen trainingen en het hele weekend door thuis- en uitwedstrijden.

Door de behaalde successen van de afgelopen jaren, zowel op sportief gebied als het hele gebeuren eromheen, geniet de vereniging inmiddels ook bekendheid in bijna heel basketballend Nederland. De Dames 1 spelen al sinds 1993 in de Dames Eredivisie en wisten daar meermaals Nederlands Kampioen te worden en vele jeugdteams spelen op het hoogste niveau van Nederland en zijn daar ook in het verleden zowel bij de jongens als bij de meisjes regelmatig Nederlands Kampioen geworden.

Met onze prachtige Sporthal, voorzien van mooie houten vloeren, een zeer mooi scorebord, een mooie uitstraling en een top sportcafé zijn we vooral een gezellige vereniging waar leden jarenlang blijven hangen.

Wil je een keer mee komen trainen?

Kom in contact