Basketball Totaal volgt KLUPP op als nieuwe kledingleverancier Landslake Lions
Landslake Lions heeft met Basketball Totaal uit Leiden een nieuw kledingcontract afgesloten. Het huidige contract met KLUPP loopt aan het eind van het seizoen 2012-2013 af en met ingang van het seizoen 2013-2014 zullen de KLUPP-tenues vervangen worden door tenues van het merk Slamdunkz.

Slamdunkz is een nieuw merk en vanaf dit seizoen spelen de dames 1 reeds in tenues van Slamdunkz.
Komen er alleen tenues?

Zeker niet. In samenwerking met Basketball Totaal wordt op dit moment hard gewerkt aan het opzetten van een specifieke en unieke Landslake Lions kledinglijn. Naar verwachting is het binnenkort mogelijk om Landslake Lions shooting shirts, trainingspakken en andere basketball attributen aan te schaffen cq te bestellen.
Dit betekent dat teams binnen de vereniging er binnenkort nog mooier, professioneler en unieker bij kunnen lopen in speciale Landslake Lions kledij.

Ben je als team geïnteresseerd in de aanschaf van die mooie traningspakken en/of shooting shirts? Wat de aanschafprijzen zijn? Of wil je als sponsor een team aankleden? Neem dan contact op met het bestuur via secretaris@landslakelions.nl.

Let op: Het is binnen de vereniging niet toegestaan om in gesponsorde kleding van een ander merk en leverancier rond te lopen. Zie hiervoor: Kledingreglement Landslake Lions.

Het Bestuur.