Landslake Lions heeft voor de verschillende activiteiten de volgende Corona maatregelen genomen in de sporthal.

 

 

In alle gevallen gelden de gebruikelijke regels:

 

 1. Gebruik steeds je (gezonde) verstand!
 2. Realiseer je dat door deel te nemen aan een wedstrijd er sprake zal zijn van contact met medespelers/tegenstanders en het risico op besmetting met Corona groter is dan als je dat niet doet.
 3. Neem je verantwoordelijkheid: blijf thuis en kom niet naar de sporthal als bij jou of een huisgenoot sprake is van één van de volgende verschijnselen:
  1. neusverkoudheid
  2. hoesten;
  3. moeilijk ademen/benauwdheid;
  4. koorts boven 38 graden;
  5. plotseling verlies van reuk en/of smaak.
 4. Wanneer je je hebt laten testen en nog geen uitslag hebt ontvangen, blijf je thuis. Dit geldt ook voor jou wanneer een huisgenoot zich laat testen en de testuitslag nog niet heeft ontvangen.
 5. Spreek elkaar aan indien er niet wordt voldaan aan de regels. Alleen samen kunnen we voorkomen dat het virus zich verspreid; daar hoort bij dat ieder zijn/haar verantwoordelijkheid neemt, dat is óók elkaar aanspreken als niet wordt voldaan aan de regels.

 

Hoewel we ons best hebben gedaan het zo eenvoudig en duidelijk mogelijk te houden, toch kan het zijn dat iets “niet werkt”, beter of anders kan. Deel dat alsjeblieft met het bestuur door te mailen naar: secretaris@landslakelions.nl en laat jouw telefoonnummer achter, dan wordt het zo snel mogelijk opgepakt.

 

Samen moeten we er voor zorgen dat we ook in deze Corona tijd zo lang mogelijk en veel mogelijk kunnen blijven sporten.