De eerste wedstrijden zijn inmiddels gespeeld en dat betekent dat de eerste verslagen binnenkort hier ook weer te lezen zullen zijn. Mocht je voor jouw eigen team een verslag op de site willen plaatsen, dan kan dat via twee wegen. Ten eerste kun je zelf je eigen inlog gegevens aanvragen. Dit doe je door een mailtje te sturen naar Gideon. Je kunt dan direct een verslag op de site plaatsen. Als tweede optie kun je jouw wedstrijdverslag opsturen naar Gideon. Het verslag wordt dan zo spoedig mogelijk geplaatst. Bij het schrijven van een wedstrijdverslag gelden de volgende regels:

Richtlijnen voor het publiceren van stukken op de website
Als vereniging willen wij onze website graag openstellen aan een ieder en daarom is er voor iedereen de mogelijkheid zelf stukken te publiceren.

Landslake Lions hanteert echter een aantal richtlijnen wat betreft het publiceren van stukken op de site. Wij verzoeken alle gebruikers vriendelijk deze richtlijnen te volgen. Wanneer een gebruiker dit niet doet zal hij of zij het stuk moeten aanpassen.

De volgende richtlijnen worden gehanteerd:

  • Houd het taalgebruik netjes
  • Wordt niet te persoonlijk als het gaat om negativiteit
  • Persoonsgegevens mogen niet genoemd worden
  • Geen scheldwoorden gebruiken

Wij vragen alle auteurs het netjes te houden en niet te persoonlijk te schrijven. Hiermee wordt mede bedoeld dat wij het niet op prijs stellen wanneer er persoonsgegevens worden omschreven van wie dan ook. Er mogen geen volledige namen genoemd worden van onder andere scheidsrechters of spelers van tegenstanders. Daarnaast mogen er geen scheldwoorden gebruikt worden. Voor bovengenoemde zaken is het zo dat van schrijven in positieve zin veel meer geaccepteerd wordt.

Landslake Lions is een vereniging die streeft naar sportiviteit en respect.