Bestuur

Bestuur Vereniging Landslake Lions

Chelsea Wooninck

Mijn naam is Chelsea Wooninck en woon in Landsmeer. Op 7-jarige leeftijd nam mijn vader mij voor het eerst mee naar een wedstrijd van Dames 1 en sindsdien ben ik helemaal verzot op het spelletje. Na twee jaar lang trouwe fan te zijn geweest van Dames 1 had ik besloten om zelf te gaan basketballen. Al sinds mijn 9de jaar speel ik met heel veel plezier en liefde bij Landslake Lions. Uiteindelijk ben ik op 20-jarige leeftijd het avontuur aangegaan om in het bestuur te treden als secretaris. Voor mij is het belangrijk om betrokken te zijn bij de club en op deze manier mijn steentje bij te dragen. Graag zou ik willen zien dat iedereen een kans krijgt om de sport te beoefenen waar hij of zij zo van houdt op recreatief of prestatief niveau binnen onze vereniging.

Yuri Sprenger

Hallo iedereen, mijn naam is Yuri en ik ben sinds kort werkzaam in het bestuur van de club. Zelf begon ik met basketballen in het seizoen ’96/’97, ik was toen 6 jaar oud..Naast basketball heb ik ook veel aan tennis en schaatsen gedaan, Yuri-Sprengermaar toch bleef mijn favoriete sport basketball. Ik heb de jeugdtrainer/coach basketball-cursus gevolgd en afgerond. Hiermee heb ik 2 jaar een JU16 team gecoached en getraind. Tijdens mijn studietijd in Delft en Rotterdam ben ik weinig aan sport toegekomen, maar sinds afgelopen december doe ik weer mee in het Heren 2 team van de club.
Ik zie er erg naar uit om te helpen bij het nog gezelliger en plezieriger maken van de club dan dat deze nu al is, zodat iedereen op het niveau kan spelen wat hij of zij wil.

Stef Bloem

Mijn naam is Stef Bloem en ik speel (net als Marcel, Yuri en Daan) in de Heren 2 van Landslake Lions. Na iets meer dan 5 jaar met veel plezier penningmeester te zijn geweest, ben ik sinds 2012 enkel nog spelend lid van deze gezellige vereniging. Tot nu dan… Op de laatste ALV ben ik weer toegetreden tot het bestuur, ditmaal in een wat meer Stef Bloem‘controlerende’ functie, waarbij ik Yuri zal ondersteunen in zijn taken als penningmeester. Meer dan dat zal ik proberen de ambitieuze, maar reële, plannen van het nieuwe bestuur tot uitvoering te brengen, zodat wij binnen enkele jaren weer een gezonde vereniging zijn. Met een nieuw, doch ervaren bestuur en een enthousiaste groep vrijwilligers ben ik ervan overtuigd dat dit gaat lukken. Ik heb er in ieder geval veel zin in!

Wij zullen elkaar vast eens tegen het lijf lopen als speler, scheidsrechter of bij het afsluiten van de Remise. Tot dan!