Clemens Post gestopt als trainer/coach van Landslake Lions VSE2 – Arie Gorissen volgt hem op

Onlangs heeft Clemens Post het bestuur van LandslakeLions te kennen gegeven wegens persoonlijke omstandigheden per direct te stoppen als trainer/coach van Dames 2 (uitkomend in de promotiedivisie, het 1 na hoogste niveau in Nederland). Het bestuur vindt het jammer dat Clemens stopt, maar respecteert uiteraard zijn beslissing. We bedanken Clemens uitdrukkelijk voor zijn inzet voor de club en hopen hem gauw weer terug te zien in Indoor Centrum Landsmeer.

Na een korte en intensieve zoektocht heeft Arie Gorissen zich bereid verklaard per direct dit seizoen de taak van trainer/coach van Dames 2 op zich te willen nemen. We zijn natuurlijk erg blij dat opnieuw een ‘man van de club’ met veel kennis en ervaring het team kan coachen en trainen.

Het bestuur wenst de coach en het team veel plezier en succes in het vervolg van het seizoen, te beginnen op zaterdag 18 november met de uitwedstrijd in Groningen tegen studentenvereniging De Groene Uilen.