Beste leden,

Het nieuwe jaar is inmiddels in volle gang. De training zijn weer gestart en ook de tweede helft van de competitie is begonnen. We hopen dat iedereen in de kerstvakantie even lekker heeft kunnen bijtanken.

Vrijwilligerswerving

De wervingsactie voor nieuwe vrijwilligers heeft gelukkig meerdere nieuwe enthousiastelingen opgeleverd en daar zijn we natuurlijk er blij mee!

We kunnen eindelijk de functie van penningmeester gaan vervullen, de scheidsrechterscommissie is uitgebreid en ook voor de sponsor-, activiteiten- en communicatiecommissie hebben zich diverse mensen gemeld.

Het enige dat we nog niet hebben kunnen vullen is het wedstrijdsecretariaat. Dus als je nog twijfelde, geef je dan nu alsnog op! We zoeken hiervoor ten minste 2 personen.

De komende tijd nemen we contact op met de nieuwe vrijwilligers om hun taken verder af te stemmen.

ALV

Omdat een nieuwe penningmeester officieel moet worden benoemd door de Algemene Ledenvergadering, zullen we die zo spoedig mogelijk weer organiseren. Daarover volgt snel meer informatie.

Train the trainers

Op vrijdag 6 januari namen diverse trainers en coaches van Landslake Lions deel aan een workshop van sportpsycholoog Katja Cardol. De workshop was getiteld ‘Coachingstijlen’ en ging over de invloed die de manier van coaching en training heeft op spelers, en het herkennen van wat wel en niet werkt voor de verschillende teamleden.

De workshop werd door de deelnemers als zeer nuttig en interessant ervaren en heeft allerlei nieuwe ideeën opgeleverd. Daarnaast werd duidelijk dat er behoefte is om meer op deze manier bij elkaar te komen. Het bestuur zal dit soort bijeenkomsten dan ook vaker gaan organiseren, zodat we ons als sportvereniging blijven ontwikkelen.

Scheidsrechterplanning

Inmiddels is het (nieuwe) schema voor januari en februari gepubliceerd en we gaan ervan uit dat iedereen daarvan op de hoogte is. Kijk voor de zekerheid nog even op deze pagina

Als je contact wilt opnemen met de commissie, mail dan naar arbitrage@landslakelions.nl of stuur een app naar 06 167 651 88.

Voorjaarseditie Basketball Camp!

Let op! Van 27 februari t/m 1 maart wordt weer een Basketball Camp georganiseerd in het ICL. Ga voor meer info naar deze pagina,

Jubileumshirts

Het jubileumjaar is inmiddels voorbij, maar we hebben nog wel wat T-shirts over. En ook sweaters en hoodies zijn er nog in een paar maten. Wil je nog zo’n toekomstig collectors item op de kop tikken? Mail naar secretaris@landslakelions.nl en je krijgt het tweede item voor de helft van de prijs.

Met sportieve groet,

Het bestuur