Beste leden,

Afgelopen week hebben als het goed is alle leden via hun coach een brief ontvangen over vrijwilligerstaken. Hierbij het verzoek om de ingevulde antwoordstrook deze week bij de coach in te leveren. Met jullie hulp kunnen we de club weer een stukje leuker maken!

Feest & Shooting contest
Komende zaterdag 17 december vindt er rondom de wedstrijd van heren 1 een echte shooting contest plaats. De coaches selecteren van ieder team 1 speler/speelster om deel te nemen aan deze contest.

Wie wordt Landlake Lions Best Shooter 2022? De eerste prijs is een echte wedstrijdbal met jouw naam erop!

Het jubileum-kerst-eindfeest begint zaterdag ná afloop van de wedstrijd van heren 1 (die om 19.00 uur begint) en de shooting contest. We hopen dat iedereen komt om de heren en shooters aan te moedigen en daarna gezellig met elkaar het jubileumjaar af te sluiten. De toegang en de eerste paar consumpties zijn gratis, dus komt allen! En vergeet je foute kersttrui niet 😉

Spaaractie Jumbo
Doe je boodschappen bij Jumbo in Landsmeer? Vergeet dan niet om de sponsorkaartjes in te scannen voor onze mooie club. De stand per 11 december 17.00 uur was al € 430! Daarmee kunnen we weer nieuw materiaal kopen en leuke dingen doen binnen de vereniging! De actie loopt nog tot 14 december.

Instagram
Volg je Landslake Lions al op Instagram (https://www.instagram.com/landslakelions/)? Hopelijk kunnen we dankzij nieuwe communicatievrijwilligers onze aanwezigheid verder uitbreiden in het nieuwe jaar.

Jaareinde
Komend weekend zijn de laatste wedstrijden van ons jubileumjaar 2022, en woensdag 21 december is de laatste trainingsdag. In principe zijn er in de kerstvakantie geen trainingen, maar je hoort het van je trainer als dat voor jouw team anders is.

Met sportieve (en alvast feestelijke) groet,

Het bestuurN