Beste leden,

De laatste maanden…

Het is alweer halverwege november en dat betekent dat ons jubileumjaar nog maar anderhalve maand duurt. Natuurlijk willen we dit jaar graag knallend afsluiten!

Daarom organiseren we op 17 december vanaf 20.00 uur een afsluitend jubileumfeest met als thema: Foute Kersttruien.

Er is een DJ en voor een hapje en een drankje wordt gezorgd.

Toegang is gratis voor alle leden!

Vrijwilligers…nog steeds!

Binnenkort krijgen alle leden een brief mee van hun coach. Hierin staat een noodoproep voor vrijwilligers voor de club, want het water staat ons inmiddels aan de lippen.

Als er niet snel nieuwe vrijwilligers bijkomen, is het begin 2023 simpelweg einde verhaal voor de vereniging.

Dus lees de brief goed door en reageer!

Scheidsrechtersreglement

Tijdens de laatste ALV is het nieuwe scheidsrechtersreglement aangenomen.

Daarin staat dat als je niet komt opdagen als scheidsrechter en geen vervanging hebt geregeld, je voor jouw volgende wedstrijd wordt geschorst. De coach wordt daarvan op de hoogte gesteld en er volgt een blokkade in sportlink, zodat je ook echt niet kan spelen.

Helaas hebben we de afgelopen weken al enkele leden moeten schorsen, maar we hopen natuurlijk dat zo min mogelijk te hoeven doen.

Een belangrijk aandachtspunt is het regelen van een vervanger. Het actuele scheidsrechtersschema staat op de website en wordt via de verschillende appgroepen verspreid. Mocht je toch niet kunnen fluiten, moet je zelf een geschikte vervanger regelen.

Geef het zo snel mogelijk door aan de scheidsrechterscommissie als je een vervanger hebt gevonden, zodat die kan beoordelen of de vervanger inderdaad geschikt is voor de betreffende wedstrijd. Bovendien kunnen ze dan beter bijhouden hoevaak iedereen fluit en daar rekening mee houden bij de indeling.

Spaaractie Jumbo Plemp in Landsmeer

Ook dit jaar doet onze vereniging weer mee met de sponsoractie van Jumbo. Als je boodschappen doet bij de Jumbo, lever de kaartjes dan in voor onze vereniging!

Sponsorcommissie

Gelukkig hebben we sindskort weer een sponsorcommissie dankzij de hulp van vrijwilliger Jolene Koopen, moeder van Elin uit U12-3! Zij heeft een prachtig overzicht beschikbaar van alle sponsormogelijkheden binnen de vereniging. Mail naar sponsoring@landslakelions.nl voor een exemplaar en houd je oren en ogen open voor potentiële sponsoren.

Mocht je een tip of idee hebben, aarzel dan niet om een mail te sturen naar sponsoring@landslakelions.nl ­– we gaan er graag mee aan de slag!

Met sportieve groet,

Het bestuur