Beste leden,

Graag jullie aandacht voor deze nieuwsbrief en de vier bijlagen.

Scheidsrechters

We beginnen deze nieuwsbrief met een hele dikke shout-out naar JesperHarrySohrabLiamBorisThijsJathanAbel en Julia! Top dat jullie afgelopen weekend op het allerlaatste moment tijd hebben gemaakt om wedstrijden te fluiten!

Gelukkig is er nu een scheidsrechtersschema gemaakt voor heel oktober en het eerste weekend van november. Zie daarvoor de bijlage. Het schema staat ook op de website: https://www.landslakelions.nl/scheidsrechterzaken/scheidsrechterschema/.

Het schema wordt zo spoedig mogelijk uitgebreid voor de rest van het jaar. Ook wordt binnenkort de BS2-cursus weer gestart.

Let op: lees ook de belangrijke informatie in het nieuwe scheidsrechtersreglement (Scheidsrechtersreglement 22-23) goed door!

Vrijwilligers

Het probleem met de scheidsrechters van de afgelopen twee weken laat duidelijk zien wat het probleem is waar wij allemaal mee te maken hebben: er zijn simpelweg veel te weinig vrijwilligers!

Het organiseren en spelen van wedstrijden gaat niet vanzelf, daar moet een hoop voor gebeuren! Op dit moment wordt het werk door maar enkele leden gedaan. Dat zijn mensen die ook andere werkzaamheden en verplichtingen hebben. Er is geen vangnet voor het geval er iemand wegvalt en dat brengt de toekomst van de club ernstig in gevaar. Er zijn verschillende functies die zo snel mogelijk moeten worden vervuld, anders halen we waarschijnlijk het einde van het seizoen niet eens.

In de afgelopen weken heeft het bestuur bij alle teams aangegeven dat er meer vrijwilligers nodig zijn om de club ook de komende 50 jaar te laten bestaan. Geef je dus snel op als vrijwilliger bij secretaris@landslakelions.nl – alle beetjes helpen! Wil je ook aangeven hoe veel tijd je per week of per maand beschikbaar bent? In de bijlage staat meer informatie over de mogelijkheden. Let op: voor bestuursleden, commissieleden en coaches is er een vrijwilligersvergoeding beschikbaar.

Informatie over vrijwilligerstaken

ALV

Laat zien dat je betrokken bent bij de vereniging door naar de ALV te komen! We nodigen je van harte uit voor de algemene ledenvergadering op dinsdag 25 oktober 2022 om 20.00 uur in De Remise. In de bijlage de agenda. Graag ontmoeten we daar van elk team minimaal 1 ouder/afgevaardigde.

Uitnodiging ALV 25-10-22

Er gaan zaken nog niet goed (genoeg), maar gelukkig gaat er een hoop wél goed en zitten de eerste wedstrijden er inmiddels op. Er is nog een beperkt aantal jubileumshirts, truien en hoodies (vanaf maat XS) te koop, én op zaterdag 17 december organiseren we een spetterend feest ter afsluiting van ons 50-jarige jubileum! Houd die avond dus vrij!

Tot snel! Met sportieve groet,

Het bestuur