Beste leden,

Misschien hebben jullie er vorige week al een paar mensen in zien lopen, maar de enige echte jubileumshirts zijn inmiddels gearriveerd! Ze zijn verkrijgbaar vanaf maat XS tot XXL en je kunt ze bestellen voor slechts 15 euro door een mailtje te sturen naar secretaris@landslakelions.nl. Met zo’n t-shirt zie je er niet alleen cool uit, maar je steunt ook rechtstreeks de vereniging. Dus wacht niet langer: bestel nu en zorg dat je er tijdens de feestelijke weekenden tiptop uitziet!

Naast de t-shirts zijn er ook hoodies (€ 30 –  M/L/XL) en sweaters (€ 27,50 – M/L/XL) met het jubileumlogo verkrijgbaar.

Vrijwilligers gezocht!

Voor zowel het weekend van 4/5 juni als 11 juni zoeken we nog een aantal vrijwilligers die willen helpen alles in goede banen te leiden!

We zoeken bijvoorbeeld nog:

– Een EHBO’er die aanwezig is bij de Final Four-wedstrijden op 4 en 5 juni

– Juryleden voor achter de tafel op 5 juni en 11 juni

– Een speaker en iemand die de muziek verzorgt bij de FF-wedstrijden op 5 juni

– Dweilers/vegers voor rond de FF-wedstrijden op 4 en 5 juni

– Kaartverkopers voor 4 en 5 juni

Laat snel van je horen via secretaris@landslakelions.nl! Als dank voor je inzet mag je in ieder geval gratis en voor niets in ons prachtige jubileumshirt rondlopen!

Programma

Zaterdag 4 juni

12:00  uur           Finale NK Dames onder 18

14:30 uur            Finale NK Dames onder 20

17:00 uur            Wedstrijd Dames 1 tegen een team van ‘LandsLake Lions Ladies All Time Legends’, met aansluitend een loterij en feest in de Remise.

Zondag 5 juni

12:00 uur            Finale NK Dames onder 14

14:30 uur            Finale NK Dames onder 16

Zaterdag 11 juni

13:00 – 15:00     Clinic voor de jeugd van verzorgd door oud-international Henk Pieterse, inschrijven kan nog op www.landslakelions.nl

16:30 uur            Huldiging van de LandsLake Lions-kampioenen van dit seizoen!

17:00 uur            Wedstrijd van de heren van ‘LandsLake Lions All Time Legends’ tegen een team van oud-internationals en aansluitend een spetterend feest met DJ Josh Lane.