Beste leden,

Na het versturen van de vorige nieuwsbrief is duidelijk geworden dat Landslake Lions dit jaar de Final Fours mag organiseren voor de dames U20, U18, U16 én U14! Dat is natuurlijk ontzettend leuk, alleen vinden deze wedstrijden plaats in het pinksterweekend, dat wij hadden volgepland met diverse jubileumactiviteiten. We hebben de planning dus wat moeten aanpassen en die ziet er nu als volgt uit:

Zaterdag 4 juni

  • overdag wedstrijden Final Four, om 12.00 uur (U18) en 14.30 uur (U20)
  • vanaf 19.00 uur wedstrijd oud dames-1 tegen nieuw dames-1, met aansluitend een hapje en drankje met muzikale omlijsting in De Remise

Zondag 5 juni

  • wedstrijden Final Four, om 12.00 uur (U16) en 14.30 uur (U14)

Zaterdag 11 juni

  • overdag clinic van Henk Pieterse voor de jeugd (tijdstip volgt)
  • vanaf ca. 17.00 uur wedstrijden oud-internationals heren tegen (oud-)Lions heren, met aansluitend een hapje en drankje met muzikale omlijsting in De Remise

Het jeugdtoernooi zal naar verwachting plaatsvinden in het weekend van 3 en 4 september, bij de start van het nieuwe seizoen. Daarover later meer!

Jubileumshirts

Ter gelegenheid van het 50-jarige bestaan zijn er speciale jubileumshirts ontworpen, die binnenkort in alle maten verkrijgbaar zijn. Maar je kunt ze nu al bestellen via secretaris@landslakelions.nl. Daarmee steun je niet alleen de vereniging, maar laat je bovendien zien dat je een trotse Lion bent!

Vrijwilligers

In het kader van de hierboven genoemde activiteiten hebben we natuurlijk vrijwilligers nodig die kunnen helpen met het op- en afbouwen van de zaal, de kaartverkoop, het maken van foto’s enzovoort. We horen graag van je via secretaris@landslakelions.nl!

Groeten,

Het bestuur