Beste leden,

CTB-controle bij wedstrijden

Afgelopen zondag is aan de deur van de sporthal het CTB gecontroleerd van spelers en publiek van 18+. We waren blij om te merken dat iedereen erop was voorbereid en gelukkig gewoon naar binnen kon. Dank daarvoor. Houd er wel rekening mee dat dit de komende weken zo blijft, dus daarom voor de zekerheid nog even de regels:

– Bij wedstrijden van 18+ teams wordt het CTB gecontroleerd aan de deur.

– Bij wedstrijden van de jongere teams wordt eventueel publiek gecontroleerd in De Remise.

– Publiek is niet toegestaan bij wedstrijden, maar kijken vanuit De Remise mag. Het is expliciet niet de bedoeling om toch in de grote of kleine hal de wedstrijden te gaan kijken. Wij vinden het ook heel jammer maar kunnen er helaas niets aan veranderen.

En daarmee komen we aan de eerste oproep: we hebben dringend behoefte aan vrijwilligers die de komende weken kunnen helpen met de CTB-controle aan de deur. Er zijn tot de kerstvakantie nog 6 dagen waarop moet worden gecontroleerd, en in de meeste gevallen hoef je maar 1 of 2 uurtjes te controleren. Dus als je de komende vijf weekenden even tijd hebt, laat het ons dan snel weten via secretaris@landslakelions.nl. Alvast bedankt!

CTB-controle bij trainingen
Bij trainingen van de 18+ teams zijn de trainers verantwoordelijk voor controle van het CTB.

Penningmeester gezocht
Dan de volgende dringende oproep: de vereniging is nog steeds op zoek naar een nieuwe penningmeester. Twee van de drie bestuursfuncties zijn inmiddels vervuld, maar we moeten er toch echt drie hebben om als vereniging te kunnen voortbestaan. Het is niet veel werk (maximaal 2 uur per week) en voor de financiële kant word je bijgestaan door een boekhouder. We horen graag of je interesse hebt, want we hebben je hard nodig! Laat het ons weten via secretaris@landslakelions.nl. In verband hiermee zullen we binnenkort ook weer een ALV organiseren. Daarover later meer.

Basket kapot
Helaas is onlangs een van de verrijdbare baskets kapotgegaan. Die gaat natuurlijk worden gerepareerd, maar dat gaat nog wel enige tijd duren. Er zal dus de komende weken meer gebruik worden gemaakt van de kleine zaal, zowel voor trainingen als voor wedstrijden.

Groeten,

Het bestuur