Beste leden,

Van 4 tot 25 oktober 2021 vindt de Rabo Clubsupport actie plaats. De bank verdeelt ieder jaar een geldbedrag onder de deelnemende lokale clubs en verenigingen. De leden van de bank bepalen, door te stemmen, welke stichting of club een financiële bijdrage krijgt en hoeveel. 

Landslake Lions doet dit jaar mee! Bekijk hoe je ons kan steunen op: rabobank.nl/clubsupport
Hoe meer stemmen, hoe hoger het bedrag is dat de vereniging ontvangt. Hiermee kunnen we investeren in nieuwe materialen en activiteiten!

Wie kunnen stemmen?
Alleen leden van Rabobank Amsterdam kunnen op Landslake Lions stemmen. Als je klant bent, ben je niet automatisch lid. Ben je geen lid, maar wel klant van de bank? Meld je dan nu aan. Dat kan via de Rabo App of Rabo Online Bankieren. Lid worden is gratis én heel makkelijk.

> Ik wil lid worden

Ben je al lid? >> Stem op Landslake Lions

Wij hopen natuurlijk op veel stemmen voor Landslake Lions, dus vraag buren, familie, vrienden en kennissen vooral ook om te stemmen 🙂

Bedankt!

Het bestuur