Beste leden,

Vandaag start eindelijk een nieuw basketbalseizoen! Het wordt een bijzonder seizoen waarin we vieren dat de club 50 jaar bestaat. Maar we beginnen met de verjaardag van Jaap Pelk die vandaag 80 jaren jong is geworden! Jaap stond in 1972 al aan de wieg van Landslake Lions en is nog altijd van onschatbare waarde bij het dagelijkse reilen en zeilen van onze club. 

We hebben hem vanmorgen bij de Basketball’scool, mede namens jullie, verrast met bloemen, taart en een grote stapel felicitatiekaarten. Nogmaals van harte gefeliciteerd, Jaap!

Wil je dit feestjaar compleet maken, meld je dan aan als vrijwilliger. Bijvoorbeeld om te helpen bij het organiseren van het het lustrumfeest. Maar er zijn nog vele andere kleine en wat grotere klussen waarbij helpende handen welkom zijn. Twijfel niet en stuur een mailtje naar secretaris@landslakelions.nl 

Succes allemaal dit seizoen met hopelijk veel leuke (kampioens) feesten!

Sportieve groet,
Het bestuur