Beste Landslake Lions leden,


De zomervakantie zit er weer op, hopelijk heeft iedereen ontspannen en gezellige weken gehad! De trainingen zijn deze week gestart en binnenkort worden de eerste competitie wedstrijden gespeeld. Gelukkig zijn veel van de Coronamaatregelen versoepeld en is er dus ook weer publiek toegestaan en is het sportcafé in de ICL weer open.
Dames 1 spelen dit jaar dankzij al hun inspanningen om de financiën rond te krijgen gelukkig ‘gewoon’ weer mee in de Eredivisie. Neem ook eens kijkje op hun website: https://www.lionsbasketball.nl/

Belangrijke informatie voor de jeugdleden
Van alle leden boven de 14 jaar wordt verwacht dat zij gedurende het seizoen een aantal taken verrichten zodat we met zijn allen de vereniging goed draaiende kunnen houden.

Leden vanaf 14 jaar oud zijn verplicht om een spelregelbewijs te halen. Geen spelregelbewijs betekent geen wedstrijden spelen. Je spelregelbewijs kun je halen op de website van Masterz: https://www.basketballmasterz.nl/. Inloggen doe je met je Sportlink account. Dit is dus het mailadres wat je ook gebruikt om in te loggen bij de NBB app.
Heb je nog vragen? Stuur een mail naar secretaris@landslakelions.nl, dan helpen we je.

Voor leden vanaf 14 jaar oud vinden binnenkort ook de scheidsrechterscursussen plaats voor BS2 (Bondsscheidsrechter 2). Deze houden we op zaterdagmorgen van 09.30 tot 11.30 in de sporthal. De cursus start vanaf 11 september, omvat 2 ochtenden en is verplicht voor leden vanaf 14 jaar. Je ontvangt hiervoor een uitnodiging. Na het succesvol afronden van deze cursus word je een ingedeeld om wedstrijden te fluiten.
Meer informatie lees je hier: https://www.landslakelions.nl/scheidsrechterzaken/

Scheidsrechters
Omdat we bijna 1,5 jaar geen scheidsrechters hebben kunnen opleiden, moeten we als vereniging een inhaalslag maken. We hebben nu te weinig scheidsrechters en vragen daarom aan alle leden die hun scheidsrechtersdiploma hebben om de komende maanden iets vaker te fluiten met iemand die in opleiding is. Zo kunnen we snel meer examens afnemen en de tekorten wegwerken. Dank voor jullie hulp!

Jubileumjaar
Op 2 januari 2022 bestaat onze vereniging 50 jaar, dat wordt natuurlijk gevierd! Er zijn al verschillende mooie plannen in de maak en we nodigen iedereen die zin heeft om mee te denken of helpen bij het organiseren van dit feestjaar uit zich aan te melden via een mailtje naar secretaris@landslakelions.nl

Vooraankondiging ALV
In oktober zal de volgende ALV plaatsvinden, de uitnodiging met definitieve datum ontvangt je via de mail.

Het bestuur