Beste leden,

Aanstaande maandag (17 augustus) beginnen de trainingen weer. Om dit veilig en verantwoord te laten verlopen zijn wij genoodzaakt een aantal maatregelen te nemen.

Mensen stromen gescheiden houden

Om contactmomenten buiten de trainingen om zo veel mogelijk te beperken nemen wij de volgende maatregelen:

  • Alle trainingen zullen 10 minuten later beginnen. Toegang tot de hal is mogelijk vanaf 5 minuten voor de training. Als je training normaal om 18:00 begint dan begint deze nu om 18:10 en mag je vanaf 18:05 de hal in.
  • Alle trainingen zullen 10 minuten eerder stoppen. Hierna moet je meteen de sporthal verlaten. Als je training normaal om 19:30 afgelopen is dan stopt deze nu om 19:20 en verwachten we dat je om 19:25 de sporthal verlaten hebt.

Kleedkamers

In een kleedkamer zijn veel aanraakoppervlakken die niet tussendoor worden gedesinfecteerd. Hierom zijn wij genoodzaakt de kleedkamers gesloten te houden tijdens traingen.

Materiaal ontsmetten

Ook materialen als bijvoorbeeld ballen hebben een verhoogd risico om het virus te verspreiden. Om dit tegen te gaan zal de vereniging sprayflessen met ontsmettingsmiddel ter beschikking stellen in de sporthal. Zorg dat je na de training de gebruikte ballen van de vereniging hiermee ontsmet.

Algemene maatregelen

Wanneer je verkoudheidsklachten hebt blijf je onherroepelijk thuis en neem je telefonisch contact op met je huisarts over de noodzaak van testen. Naast bovengenoemde maatregelen moet iedereen zich buiten spelmoment om zo veel mogelijk de 1,5 meter afstand respecteren, mag er niet geschreeuwd worden, worden er geen handen geschud, en ontsmet iedereen bij binnenkomst zijn of haar handen.

Voor meer informatie over verantwoord sporten in deze tijden: NBB – Coronavirus en basketball

Het bestuur.