We kijken ondanks het plotselinge einde vanwege de Corona pandemie, terug op een mooi basketballseizoen. Er is van jong tot oud met plezier en hard getraind, er waren 2 geweldige basketballcamps voor de jeugd en natuurlijk vele spannende wedstrijden.
Wij bedanken iedereen die hier aan heeft bijgedragen!

Ondertussen zijn de voorbereidingen voor het komende seizoen in volle gang.
De coaches en het bestuur zijn bezig met de planning voor het nieuwe seizoen. Op 1 mei 2020 moeten wij de teams inschrijven bij de NBB. Daarom bij deze de volgende mededeling m.b.t. tot je lidmaatschap:

Opzeggen lidmaatschapHet opzeggen van je lidmaatschap dient schriftelijk of via e-mail te gebeuren vóór 30 april 2020. Als je later opzegt dan 30 april dan ben je ook lid voor het komend seizoen en dus contributie verschuldigd voor het hele seizoen.
E-mail secretaris: secretaris@landslakelions.nl

ALV
De verlengde termijn van de maatregelen tegen verspreiding van het Coronavirus  betekent ook dat de ALV die in mei gepland stond wordt uitgesteld naar een nog nader te bepalen datum.

Corona en contributie
We  vragen jullie als lid van onze vereniging om toch contributie te blijven betalen zodat Landslake Lions ook haar vaste lasten kan voldoen en zo na de crisis kan blijven voortbestaan. We zijn momenteel aan het uitzoeken of er compensatiemogelijkheden zijn, ook via onze bond NBB maar of dat lukt is onzeker. Daar is veel geduld voor nodig en we hopen dat jullie daar begrip voor hebben.

Door de Coronacrisis gewijzigde financiële omstandigheden kunnen zorgen voor twijfel over het voortzetten van het lidmaatschap. Voor leden tot 18 jaar zijn er mogelijkheden voor ondersteuning voor de contributiebetaling. Hiervoor kunt u een aanvraag indienen bij het Jeugdsportfonds: https://jeugdfondssportencultuur.nl. Leden uit Amsterdam kunnen dit ook doen met hun stadspas. De vergoeding heeft een maximum van 300 euro per seizoen en de aanvraag kan gedaan worden voor één sport. Meer informatie is te vinden op de website van de gemeente Landsmeer: www.landsmeer.nl.

Wij houden jullie op de hoogte over de ontwikkelingen en activiteiten voor het komende seizoen, tot die tijd: zorg goed voor jezelf en elkaar!

Het bestuur