Scheidsrechtersschema

Het scheidsrechtersschema voor september is bekend. In verband met de AVG zal het scheidsrechtersschema vanaf dit seizoen niet meer op het publieke deel van de website geplaatst worden maar op een afgeschermd deel van de website.Om dit deel van de website te zien heb je een account nodig. Je kan zelf een account aanmaken via de nieuwe side-bar op de website.

Nadat de vorige scheidsrechtercommissie is gestopt zijn wij druk bezig met het werven van nieuwe leden voor de scheidsrechtercommissie. Omdat er op het moment nog geen functionerende commissie is, is er door een lid van het bestuur een script geschreven om scheidsrechters in te delen. Dit script zal bijvoorbeeld een scheidsrechter niet indelen als het team waarin dit lid (volgens SportLink) zit een wedstrijd heeft.

Omdat er een beperkte hoeveelheid tijd was om dit script te schrijven was er helaas geen tijd om te zorgen dat leden bij voorkeur voor of na hun eigen wedstrijd fluiten.

Uiteraard is het mogelijk om onderling van wedstrijd te ruilen. Hierbij blijft de ingedeelde scheidsrechter in alle gevallen verantwoordelijk voor het aanwezig zijn van een gekwalificeerde scheidsrechter. De regels en mogelijkheden voor het ruilen van wedstrijden kunnen hier nog worden nagelezen.