De succesvolle coach Brian Hirman is na een jaar afwezigheid weer terug bij Landslake Lions. Voor de voormalig bondscoach wordt het een weerzien met een groot deel van de speelsters waar hij in zijn laatste seizoen in Landsmeer (2017/2018) nog Nederlands Kampioen bij de vrouwen U20 werd. Komend seizoen krijgt Hirman namelijk de Dames 2 van Landslake Lions onder zijn hoede, dat zal uitkomen in de Dames Promotiedivisie. Het Dames 2 team wordt het talententeam en zal nauw gaan samenwerken met het eerste damesteam Loon Lions dat in de WBL uitkomt. Doelstelling is om in de komende jaren via de dames 2 meer eigen jeugd door te laten stromen naar het eerste team.

Hirman: “Er zijn wat nieuwe mensen opgestaan binnen de topsportstichtring en de vereniging, die me hebben verzekerd het beleid om meer eigen jeugd door te laten stromen naar het eerste daadwerkelijk uit te gaan voeren. Dat was voor mij de belangrijkste reden om weer in te stappen en mijn steentje hieraan bij te dragen.”

Het bestuur en speelsters zijn zeer verheugd met de terugkeer van Brian en kijken uit naar een geweldig en leerzaam seizoen.