Aan trainer/coaches, teammanagers en leden

Het is zeer verontrustend hoe er na afloop van trainingen nauwelijks aandacht wordt besteed aan het opruimen van ballen in de ballenkasten en ballenrekken. Donderdagmorgen 20 september troffen we 11 ballen in het kantoor van de beheerder. Zaterdagmorgen 22 september  troffen we er wederom 12 ballen in het kantoor verspreid over de vloer.

Als we tijdens het seizoen over voldoende ballen willen blijven beschikken dan is het dringend gewenst dat trainers en leden de ballen opruimen. We verzoeken trainers en leden bij laatste trainingen op die avond een ronde om het veld en tribune te maken zodat bovengenoemde aantallen achtergebleven ballen tot het verleden behoren. De nalatigheid van opruimen geldt voor beide zalen in het Indoorcentrum Landsmeer.

Het bestuur