Beste Speler en Speelsters en ouders van Landslake Lions,

De afgelopen weken zijn we druk bezig geweest om het trainingsschema, de teamindeling klaar te krijgen voor het nieuwe seizoen.
Een lang gekoesterde wens om teams, die op het hoogste niveau spelen, te laten samen trainen wordt dit jaar ingevoerd. De inzet en betrokkenheid van speelsters van D1 en H1 bij de ontwikkeling van speelsters groeit waardoor er nog meer talenten bij LLL zich kunnen ontwikkelen.

Het is ons gelukt om weer goede trainers voor te krijgen die LLL een warm hard toe dragen. De eerste onderlinge overleggen tussen trainers en bestuur geven een zeer positief beeld voor aankomend seizoen. Er zijn overleg momenten ingepland gedurende het seizoen waarbij kennis en expertise gedeeld gaat worden op alle niveaus. Het samen trainen van teams is hier onder deel van.

Voor spelers en speelsters gaat er ook het een en ander veranderen. We willen de ontwikkelingen van de spelers en speelsters beter gaan volgen en bespreken. Hierdoor krijgt ieder zo zijn eigen plan en krijgen de coaches de opdracht om dit met hun te bespreken.
Een en ander houdt in dat je niet altijd vast in een team zit maar i.o.m. coaches ook in andere teams actief kan zijn.
Bijvoorbeeld: een speelster van u16 die zich enorm ontwikkeld zal kunnen banken bij een hoger team om zich verder te ontwikkelen.
Of andersom: talenten die in een hoger team actief zijn maar door omstandigheden een minder seizoen draaien kunnen makkelijker terug vallen op een team in een lagere leeftijdscategorie.De coaches zullen onder leiding van Laki Lakner individueel of in groepsverband coachingsskills kunnen opdoen. Hiervoor worden een aantal bijeenkomsten gepland.

De communicatie lijnen hebben we op deze manier enorm verbeterd waardoor het voor speelsters en ouders makkelijker is om een gesprek aan te gaan. Bij eventuele onoverkoombare punten zal Laki Lakner ingeschakeld worden om een beslissing te nemen. De technische commissie heeft hierbij een verbindende rol.

Wij gaan er in het nieuwe seizoen weer met veel passie en inzet tegen aan.

Wij wensen iedereen een hele fijne vakantie toe en zien jullie in augustus weer in de ICL.
De trainingen zullen starten in de week van 27 augustus. Sommige selectieteams starten eerder dit in overleg met de coaches.
Bijgesloten de voorlopige teamindeling van de dames. Voor de mannen/jongens volgt dit snel.

TC en Bestuur