Beste Leden / ouders / verzorgers en betrokkenen,

Op 6 januari organiseren wij van Landslake Lions en de stichting Loon Lions een nieuwjaarsreceptie. Net als aan het einde van vorig seizoen zullen er verschillende activiteiten georganiseerd worden waaronder een ouder/kind (mix) toernooi. Om dit zo goed mogelijk te kunnen organiseren willen wij graag zo snel mogelijk weten of je mee doet. Ook als je ouders niet meedoen kan je jezelf aanmelden. Inschrijven kost €5,- per persoon. Het geld wordt gebruikt voor de organisatie en wat er over blijft wordt aan de club geschonken.

Het toernooi zal plaatsvinden tussen 11:30 en 15:00 in het ICL.
Aanmeldingen kunnen worden gestuurd naar: jos_vanderlaan@live.nl
Of geef het door aan de bar bij Dennis en Coen.

Na het toernooi spelen de U16, Heren 1 en als afsluiter van de dag de Dames 1 de topper tegen Lekdetec. Gedurende de hele dag, tijdens en tussen de wedstrijden zullen er activiteiten zijn voor zowel jong als oud. Nog meer dan dat er op de poster wordt aangegeven.

Hopelijk wordt het met de aanwezigheid van jullie net zo’n succes als vorig seizoen!!

Tot dan.

#WEARELIONS