Beste leden,

Vandaag is er naar een aantal van jullie een mail gestuurd vanuit Sportlink omtrent het behalen van het spelregelbewijs. Er komt vanuit de bond een verplichting aan waarin leden van 14 jaar en ouder een spelregelbewijs en/of een scheidsrechter F-diploma moeten hebben. Het halen van een spelregelbewijs is ook de eerste stap naar het krijgen van een basketball scheidsrechter niveau 2 diploma (BS2).

Via Basketball Masterz kan iedereen zelfstandig zijn of haar spelregelbewijs halen. Dit moet gedaan zijn voor 11 december. Leden die op dit moment nog niet hun spelregelbewijs hebben gehaald worden uitgenodigd voor een verplichte bijeenkomst waarop je je spelregelbewijs moet halen. Dit om te voorkomen dat de vereniging geconfronteerd wordt met boetes bij het invoeren van deze verplichting.

Uiteindelijk willen wij dan in het nieuwe jaar beginnen met de BS2-opleiding. Hierover volgt later bericht.

Namens de wedstrijdcommissie,

Jeffrey Groefsema
webmaster@landslakelions.nl