VOOR JONGENS EN MEISJES VAN 9 T/M 18 JAAR

In de herfst vakantie vindt weer een 3 Daags Basketball Camp plaats. Het thema voor dit kamp: Skills!

Skills zijn je basketbalvaardigheden en we zullen ons vooral richten op dribbel techniek. Hiervoor hebben we Michael Madanly uitgenodigd.
Jos v.d. laan speler van heren 1 geeft instructie ball-handling. Verder komen er nog speelsters van Dames 1 Loon Lions en spelers van Heren 1 Landslake Lions om mee te helpen jouw skills zo veel mogelijk te verbeteren in deze drie dagen. Zoals altijd hebben we een verrassing op de laatste dag van het Camp !
Tijdens het Camp zullen we onze skills aanscherpen en testen door veel in 3-3 vorm te trainen en te spelen. 3 tegen 3 is de beste vorm om aan fundamentals te werken en dus uitermate geschikt bij het thema skills. Daarnaast is het volgens velen niet alleen de meest leerzame vorm, maar ook een hele leuke vorm om te spelen.
Op de laatste dag hebben we traditioneel de 3 punt contest en de All Star wedstrijd tegen de coaches. Ook zijn er vele leuke prijzen te winnen.

Data: Maandag 23,Dinsdag 24 en woensdag 25 Oktober
Tijd: 09:30 tot 15:30
Locatie: Indoorcentrum Landsmeer, Marktplein no. 11
Kosten: € 90,- inclusief lunch en het Herfst Camp T-shirt

Inschrijven doe je door een mail te sturen naar: sporthallandsmeer@gmail.com. Het Camp loopt al snel vol dus als je je in wilt schrijven, doe dit dat zo vlug mogelijk!

namens de organisatie Basketball Camps Landsmeer
Laki Lakner en Jaap Pelk

Aanmeldingsformulier herfst camp 2017