Het nieuwe seizoen is weer begonnen en het eerste heren team heeft een grote gedaantewisseling moeten ondergaan.

Maar liefst 8 spelers zijn vertrokken of gestopt en het team voor 2018 is na een maand nog niet compleet maar desalniettemin doet het team het fantastisch na drie gewonnen wedstrijden in de voorbereiding gingen de eerste twee competitiewedstrijden verloren.

Door omstandigheden waren er in die wedstrijden maar 7 spelers op te stellen, maar dat bood kansen voor de u20 spelers die dit jaar minuten gaan maken.Het team onder leiding van Jos en Sjenko hebben geweldige strijd geleverd en kwamen op het eind nog terug tot 14 punten waar we vorige week in Leiden opgaven en het verschil onnodig opliep. Vanaf volgende week is het team weer compleet en met de toevoeging van een of twee spelers komt de Final Four weer in het zicht!!