Start Seizoen 2017-2018

Het is al een tijdje geleden dat jullie iets van het bestuur hebben gehoord, maar we hebben niet stilgezeten! We hopen dat iedereen een fijne vakantie heeft gehad en iedereen weer klaar is voor het nieuwe seizoen. Wij hebben er zin in. Het Bestuur.

Sportlink

Jullie hebben er vast al iets over gehoord, maar alle basketball verenigingen in Nederland zijn overgegaan op een nieuw systeem:

Een nieuwe ledenadministratie, een nieuw administratie programma en niet onbelangrijk: de papieren sheet tijdens wedstrijd zal vervangen worden door een digitale sheet op tablets. Dit heeft veel consequenties voor de vereniging. Om een paar voorbeelden te geven: alle spelers dienen de Sportlink App te downloaden (via de play store en dan basketball.nl).

Doe dit z.s.m. Tot 15 september heb je nog de tijd om zaken in de app aan te passen en een pasfoto (geen gewone foto) toe te voegen (dit is verplicht!!!). Aanmelden doe je met het e-mail adres dat je hebt opgegeven bij de ledenadministratie bij inschrijving. Werkt het niet, neem dan even contact op met secretaris@landslakelions.nl. Deze app is dan gelijk je digitale spelerspas. Hoe dit allemaal precies in zijn werk gaat vind je hier: (https://www.landslakelions.nl/blog/2017/09/09/sportlink). Ook alle tafelaars van de landelijk spelende teams dienen lid te zijn van de NBB en ook de Sportlink app te downloaden. We raden alle leden aan om echt even de tijd te nemen om naar de uitleg te kijken.

Contributie

Het nieuwe seizoen is begonnen!! Op de achtergrond zijn we nog heel druk bezig om goed van start te kunnen gaan. Denk aan aanschaf materialen, onderhoud etc.

Dat betekent ook dat er weer contributie betaald moet gaan worden. Dit seizoen verloopt dat anders. Wij gaan gebruik maken van de contributiemodule van Sportlink (dat ook wordt gebruikt voor de wedstrijdadministratie, ledenadministratie en de boekhouding). Hoe Sportlink precies werkt kunt u nalezen op onze website.
Ook dit seizoen zal de contributie via automatische incasso in termijnen geïnd worden. Nieuw dit seizoen is dat de contributie (inclusief tenuebijdrage)  in 4 gelijke termijnen (sep, nov, feb, apr) . zal worden geïnd. Leden die de contributie het liefst in één keer (september) of in 8 termijnen (sep, okt, nov, jan, feb, mrt, apr.) geïnd willen hebben kunnen dat tot donderdag 21 september 2017 doorgeven aan de Penningmeester via penningmeester@landslakelions.nl Als er geen keuze doorgegeven wordt dan zullen we in 4 termijnen incasseren.

Let op!!  Een contributieachterstand kan na herhaalde aanmaningen (en geen contact over een oplossing) leiden tot een schorsing voor de training en het spelen van wedstrijden.

Technische Commissie (TC)

We kunnen jullie melden dat er een TC is gevormd. De TC bestaat uit: Arie Gorissen, Harvey van Stein, Milko Lieverst en Erik de Roos. Alvast bedankt voor jullie inzet en succes!

SponsorKliks

Vanaf nu is het voor iedereen die Landslake Lions een warm hart toedraagt mogelijk om Landslake Lions GRATIS te sponsoren.

Ga de volgende keer als u iets online wilt kopen eerst naar https://www.sponsorkliks.com/

Op de website staat een banner van Door op deze banner te klikken verschijnt een overzicht van tientallen webwinkels, waaronder Bol.com, Coolblue en Zalando. Elke aankoop bij een van deze bedrijven levert jouw sponsordoel een commissie op terwijl u zelf dezelfde prijs betaalt, het kost U dus niets extra.

Doe hetzelfde als u uit eten gaat of een pizza wilt laten bezorgen. Via jouw sponsordoel kunt u terecht bij 4.500 restaurants waarbij elke bestelling of reservering geld oplevert. Zo is sponsoren niet alleen heel gemakkelijk maar nog lekker ook! Alvast bedankt voor jullie steun!

Huishoudelijke mededelingen

Wij willen iedereen nogmaals vragen om niet met straatschoenen de zaal te betreden. Hiervoor liggen er bij de ingang van de zaal blauwe overschoentjes. Ook tijdens de pauzes van wedstrijden! Zo houden we de zaal schoon!

Willen alle teams na de gespeelde wedstrijd alle afval (lege flesjes, verpakkingen, bananenschillen etc.) opruimen en in de daarvoor bestemde afvalbakken gooien!!  Zo kan het volgende team weer op een schone bank plaatsnemen.

Ook wijzen wij jullie op het opruimen na de training. In de afgelopen 2 weken hebben Coen, Dennis en Hans diverse vuilniszakken vol verzameld met ongeveer 35 ballen (ook wedstrijdballen!!) en trainingsmateriaal (pionnen en dergelijke). Neem na de training je bal mee naar huis en berg de ballen van de vereniging weer op in de daarvoor bedoelde kasten. Ook graag de trainingsmaterialen weer opruimen!!! Bedankt voor de medewerking.

Vrijwilligers

Wij zijn op zoek naar iemand die ons kan helpen met het maken van de nieuwsbrief. Lijkt het je leuk om dit te doen, meld je dan aan bij secretaris@landslakelions.nl