Het nieuwe seizoen is begonnen!! Op de achtergrond zijn we nog heel druk bezig om goed van start te kunnen gaan. Denk aan aanschaf materialen, onderhoud etc.

Dat betekent ook dat er weer contributie betaald moet gaan worden. Dit seizoen verloopt dat anders. Wij gaan gebruik maken van de contributiemodule van Sportlink (dat ook wordt gebruikt voor de wedstrijdadministratie, ledenadministratie en de boekhouding). Hoe Sportlink precies werkt kunt u nalezen op onze website.

Ook dit seizoen zal de contributie via automatische incasso in termijnen geïnd worden. Nieuw dit seizoen is dat de contributie (inclusief tenuebijdrage)  in 4 gelijke termijnen (sep, nov, feb, apr) . zal worden geïnd. Leden die de contributie het liefst in één keer (september) of in 8 termijnen (sep, okt, nov, jan, feb, mrt, apr.) geïnd willen hebben kunnen dat tot donderdag 21 september 2017 doorgeven aan de Penningmeester via penningmeester@landslakelions.nl Als er geen keuze doorgegeven wordt dan zullen we in 4 termijnen incasseren.

Let op!!  Een contributieachterstand kan na herhaalde aanmaningen (en geen contact over een oplossing) leiden tot een schorsing voor de training en het spelen van wedstrijden.