Vanaf het begin van dit seizoen werkt de NBB met het administratieprogramma Sportlink. Dit houd in dat alles digitaal zal worden.

  1. Alle leden en tafelaars dienen op hun mobiele telefoon de App Basketball.nl te downloaden, daarin staan alle gegevens van de speler of speelster. Inloggen gaat met het e-mail adres wat opgegeven is bij de ledenadministratie. Ben je ingelogd vul dan een wachtwoord in (dit mag je zelf bepalen). Er komt een bevestiging binnen op het opgegeven e-mail adres, deze graag bevestigen. Daarna werkt de App. Graag de gegevens controleren en een pasfoto toevoegen indien deze nog niet aanwezig is. Dit moet voor 15 september a.s. allemaal gedaan zijn.  Alle informatie over de wedstrijden zijn ook te vinden in deze App.
  2. We werken met een digitale sheet. In de sporthal ligt bij elk veld een tablet klaar waarop het digitale sheet kan worden ingevuld. We proberen de eerste weken zoveel mogelijk aanwezig te zijn voor vragen, maar zorg er voor dat je alvast weet hoe het ongeveer werkt. Informatie is te vinden op YouTube:  https://www.youtube.com/watch?v=JG6P88a2hzs
  3. Coaches dienen voordat de wedstrijd begint op hun mobiele telefoon de gegevens van het team (spelersopgave)  alvast bij de wedstrijd te plaatsen, meer hierover is te vinden op YouTube: https://www.youtube.com/watch?v=KLhqYnchSEM
  4. Scheidsrechters dienen akkoord te geven op de gegevens die de coaches hebben ingevuld. Meer informatie is te vinden op YouTube: https://www.youtube.com/watch?v=Gkq6VYd2_X8
  5. Zorg er voor dat als je moet tafelen, je ruim op tijd bent bij de wedstrijden om te zorgen dat alles gereed is.
  6. Naast de tablet zal voorlopig ook een gewone papieren sheet liggen voor het geval e.e.a. niet lukt of werkt.

Extra informatie over het digitale wedstrijd formulier vind je hier:

Het Bestuur