De 5 Landslake Lions speelsters die dit weekend in Weert in actie kwamen voor 1 van de 2 Orange Angels VU14 teams, hebben een succesvol weekend beleefd.
Eindigde de spannende openingsgame (op de valreep dankzij een buzzerbeater van team Orange) nog in een 57-57 tussen beide Orange Angels teams, de overige games werden daarna winnend afgesloten. Zowel het VU14 team van Luxemburg, alsmede het iets oudere VU15 team van Luxemburg, werden beide verslagen door de 2 Nederlandse teams.
Voor Landslake Lions speelster Teuntje was het nog even schrikken toen zij op de laatste trainingdag nog een blauw oog opliep, maar gelukkig was ook zij gewoon inzetbaar dit weekend en heeft ook zij haar speelminuten kunnen maken.
Landslake Lions speelsters Romee, Sylvana, Lotte, Sarah & Teuntje kunnen met veel plezier terugkijken op een leerzaam weekend. De ervaring die zij hebben opgedaan met het spelen voor het Orange Angels VU14 team gaan zij dan ook zeker niet meer vergeten.