Zaterdag 19.30 uur in Zwolle – De Finale!
Na de spectaculaire wedstrijden in de halve finale van de Final FGour, staat op zaterdag 13 mei om 19.30 uur de NBB finale van de Promotiedivisie op het programma in het Landstede sportcentrum te Zwolle. De tegenstander van Landslake Lions heren 1 is dan Solar-systemen Grasshoppers, de grootste concurrent van dit seizoen.
In de Final Four staan de nummers 1 en 2 tegenover elkaar en die strijden om het het amateur kampioenschap van Nederland. De wedstrijden tussen de Landslake Lions en Grasshoppers waren in de reguliere competitie tot het eind spannend, in Katwijk was er zelfs een verlenging nodig om de winnaar te bepalen. Twee keer wonnen de Lions, maar resultaten uit het verleden, geven zoals u weet geen garanties voor de toekomst!
Het wordt sowieso de laatste wedstrijd van dit prachtiche Lions team voor dit seizoen. U kunt nog éénmaal genieten van de ploeg van coach Laki Lakner. Velen gaan zaterdeag naar Zwolle om de mannen aan te moedigen, maar er is nog plaats zat in het Zwolse Sportcentrum!
De sprongbal is om 19.30 uur, het adres is: Landstede Sportcentrum, Hogeland 10 te Zwolle en de kaartverkoop (Vijf euro per stuk) is gewoon aan de kassa van de sporthal in Zwolle.