Landslake Lions staat al jaren bekend om haar goed presterende damesafdeling en jeugdopleiding, met menig landstitel bij zowel senioren als jeugd. Komend seizoen zal Landslake Lions met haar volledige dameslijn (vanaf de VU16 tot aan de dames 1) op het hoogste landelijke niveau acteren. Als brug tussen de VU20 eredivisie en de dames eredivisie, zal ook het komend seizoen een jong talententeam als dames 2 uitkomen in de promotiedivisie. Dit huidige seizoen bestaat de dames 2 voornamelijk uit VU20 en VU18 speelsters en heeft het zich geplaatst voor de Final Four in de promotiedivisie. De VU16 is voor het vierde jaar op rij kampioen van Nederland geworden, een prestatie waar we erg trots op zijn.

Er is nog plaats voor een aantal talentvolle en ambitieuze speelsters die graag het beste uit zichzelf willen halen onder leiding van de trainer/coaches Johan Kaal, Brian Hirman, Marcel Huijbens, Clemens Post en Rani Chaoui.

Heb je interesse, dan ben je van harte welkom om kennis te maken tijdens de Try-outs op vrijdag 19 mei van 19.00 tot 21.00 uur. Locatie is de kleine zaal van de ICL Landsmeer. Aanmelden kan door een e-mail te sturen naar Erik de Roos (e.roos30@gmail.com)