De Final Four in de promotiedivisie begint voor Landslake Lions aanstaande zaterdagavond met een uitwedstrijd tegen Lokomotief Rijswijk. Om 20:30 uur begint de wedstrijd in de Rijswijkse Van Zweedenzaal, die al geheel uitverkocht is.
Tenzij u al een toegangsbewijs heeft, kunt u de wedstrijd niet bijwonen. De kleine zaal (230 toeschouwers maximaal) is al helemaal uitverkocht!
De returnwedstrijd is op Zondag 30 april om 16:00 uur in Landsmeer, alwaar u natuurlijk wel bij kunt zijn…
Lokomotief speelde dit seizoen voor het eerst in de Promotiedivisie en deed dat boven verwachting goed, met als resultaat een derde plaats in de competitie. Landslake Lions heren 1 eindigde op de tweede plaats, maar verloor wel beide wedstrijden van Lokomotief. Het team van coach Laki Lakner is dus gewaarschuwd!
De selectie van Lokomotief bestaat uit: Jeroen Overdevest, Boyd van der Vuurst de Vries, Lars Jansen, Lennart Overdevest, Laurens Yperlaan, Luke Essenstam, Ian van Loon, Steve Bontje, Giel Deelen Kevin Joukes, Branko Olij en Ivo de Vreede. Het Rijswijkse team wordt gecoached door Pieter Mourik en Ronald van Ooijen.
Landslake Lions zal er natuurlijk alles aan doen om de Finale van de Final Four te bereiken en via onze social media proberen we u op de hoogte te houden van de verrichtingen in de uitwedstrijd. Hopelijk kunnen we u dan vervolgens op zondag 30 april in Landsmeer verwelkomen voor de returnwedstrijd!