Aanstaande zaterdag om 19:30 uur spelen de Heren 1 van Landslake Lions in de ICL te Landsmeer hun laatste competitiewedstrijd van het seizoen. Na dit duel begint de Final Four, waarin Landslake Lions nog gaat strijden voor het Kampioenschap!
Maar eerst nog éénmaal tegen CobraNova voor de competitie. Het Haagse team staat momenteel op de zevende plaats, met 10 gewonnen wedstrijden in 21 speelrondes. CobraNova heeft sinds kort Toon van Helfteren als coach weten te strikken, de coach van ons Nationale Herenteam.
Bij winst zaterdag, zou Landslake nog als eerste kunnen eindigen in deze competitie, maar dan moet concurrent Grashoppers wel nog verliezen van ZZ Leiden 2.
De Final Four wordt vervolgens in de weekenden van 22 en 29 april (uit -en thuiswedstrijd) gespeeld en de finale is dan op 13 of 14 mei.
Zaterdag is de toegang in de ICL weer gratis, het Sportcafe is geopend en Landslake zal proberen het publiek optimaal te vermaken! Komt dus allen!