BASKETBALL CAMP 2017
LANDSLAKE LIONS KROKUS BASKETBALL CAMP 2017
By Gideon van der Hijden
Op maandag 24, dinsdag 25 en woensdag 26 april kan je weer iets nieuws leren of je skills verbeteren. Zoals in elke editie van ons BasketballCamp hebben we ook nu weer de beste jeugdtrainers weten te strikken.
Jullie hebben al kennis gemaakt met Michael Madanly, speler van Landslake Lions Heren 1, die ook deze keer van de partij zal zijn. Ook Harvey van Stein, Gideon van der Hijden, Nino Gorissen, Molly Mc Dowell en Jard Schuit zullen ervoor zorgen dat je basketball vaardigheden verbeterd worden.
Veel ballhandling trainingen, een 3-point contest, een Skills Challenge, een 3×3 toernooi en een All- star game met vele prijzen zijn een garantie voor plezier, maar ook voor een leerzame ervaring!
Het is raadzaam je vroegtijdig op te geven!
VOOR JONGENS EN MEISJES VAN 9 tot 18 JAAR
Wanneer: Maandag 24 tot en met woensdag 26 februari.
Tijd: 09:30 uur tot 15:30 uur.
Locatie: Indoorcentrum Landsmeer, Marktplein nr. 11
Kosten: 100 Euro (dit is inclusief lunch, en een tenue van het kamp). Mocht je van vorige editie al Lions basketball Camp tenue hebben gehad, dan is prijs 90 euro. Dit dient u wel aan te geven op het inschrijfformulier.
Inschrijven doe je door een mail te sturen naar: sporthallandsmeer@gmail.com. Het kamp loopt meestal snel vol dus als je je in wilt schrijven, doe dit dan zo snel mogelijk!

Aanmeldings formulier Mei BB Kamp

http://lionsbasketball.nl/wp-content/uploads/2017/03/aanmeldings-formulier-Mei-BB-Kamp.docx

Namens de organisatie Basketball Camps Landsmeer
Jaap Pelk en Laki Lakner.