Landslake Lions staat al jaren bekend om haar goed presterende damesafdeling en jeugdopleiding, met menig landstitel bij zowel senioren als jeugd. Komend seizoen zal Landslake Lions met haar volledige dameslijn (vanaf de VU16 tot aan de dames 1) op het hoogste landelijke niveau acteren. Als brug tussen de VU20 eredivisie en de dames eredivisie, zal ook het komend seizoen een jong talententeam als dames 2 uitkomen in de promotiedivisie. Dit huidige seizoen bestaat de dames 2 voornamelijk uit VU20 en VU18 speelsters en heeft het zich geplaatst voor de Final Four in de promotiedivisie.

Voor de brede VU20 en promotiedivisieselectie is voor het komend seizoen nog plaats voor een aantal talentvolle en ambitieuze speelsters die graag op dit niveau willen uitkomen.

Heb je interesse om volgend jaar in Landsmeer op VU20 eredivisie en/of promotiedivisieniveau te spelen, dan ben je van harte welkom om kennis te maken tijdens de inlooptraining op vrijdag 21 april van 18.30 tot 20.00 uur. Locatie is de kleine zaal van de ICL Landsmeer.

Aanmelden kan door een e-mail te sturen naar Brian Hirman (brian@brianhirman.com) of Johan Kaal (johan.kaal@kpnmail.nl).