Topwedstrijd – Koploper Grasshoppers komt op bezoek in de ICL.
Zaterdag 25 maart om 19.30 uur gaan de huidige nummer één en twee van de Promotiedivisie het tegen elkaar opnemen in de ICL Arena te Landsmeer. De teams van Landslake Lions en Solar Systemen Grasshoppers gaan voor een geweldig basketbal-spektakel zorgen.
In de promotiedivisie is wel duidelijk welke vier ploegen de Final Four gaan spelen, de vraag is echter in welke volgorde de eerste vier teams gaan eindigen op de ranglijst. Landslake Lions kan nog als eerste eindigen, maar ook als vierde.
Het vorige duel tussen Landslake Lions en Grasshoppers resulteerde in een 80-90 overwinning voor de ploeg van coach Laki Lakner. Toen deed echter Jesper Jobse niet mee bij de Katwijkers en dat is toch wel hun beste speler.
Coach Jeroen Reitsema heeft sowieso de beschikking over een mooie selectie: Sjoerd van Vilsteren, Tim de Jong, Wesley Groen, Glenn Schijf, Joey Schelvis, Sjors Bootsman, Youri van der Linden, Koen Grimbergen, Jaco van Rhijn, Jake Prins, Jesper Jobse en Wouter Breel.
Zou het Landslake Lions dit keer ook lukken om te winnen? Het zal in ieder geval een fantastisch duel worden, met de twee beste promotiedivisie ploegen van dit seizoen.
U kunt het gratis bekijken aanstaande zaterdag in de Landsmeerse ICL en het Sportcafe is geopend voor een hapje en een drankje!

Stand Promotiedivisie: