Attentie voor de officiële kick-off!!

Op dinsdagavond heeft de ALV plaats gevonden. De grote opkomst van meer dan 60 leden, vrienden en betrokkenen gaf de urgentie duidelijk aan. Het is 2 voor 12 bij de Lions en er moeten snel dingen gebeuren om de financiële schuld kwijt te raken.

Er zijn hiervoor verschillende task forces opgericht. Eén daarvan is die van crowdfunding en fundraising. Molly McDowell, Harvey van Stein en Jos van der Laan hebben hier de leiding over. Zij gaan allerlei acties en activiteiten, voor jong en oud, verzinnen om geld in te zamelen voor de club en om iets terug te geven aan de gemeenschap.

De kick-off van alle evenementen, activiteiten en acties is aanstaande zaterdag. Dit is een mooie dag voor de Lions. In het ICL worden allemaal landelijke wedstrijden gespeeld. Na zaterdag zullen meerdere acties volgen!!

In het sportcafé de Remise komen 150 enveloppen te hangen. Genummerd met de getallen 1 tot en met 150. Dit getal staat voor het aantal euro’s dat er in de envelop gestopt mag worden. Heb je geld in een envelop gestopt dan geef je deze aan Dennis of Coen en zij zorgen ervoor dat deze veilig bewaard wordt. Als alle enveloppen zijn ingeleverd is er al € 11.000 verzameld voor de club!!

Voor meer ideeën en hulp kunt u altijd contact met ons opzoeken.