Aanstaande zaterdagavond om 17:00 uur spelen de heren 1 van Landslake Lions in hun eigen ICL tegen Red Giants uit Meppel, de huidige nummer zes van de Promotiedivisie. Red Giants is nog wel de regerend Kampioen in de Promotiedivisie, maar verloor afgelopen zomer enkele sterke spelers.

Dit seizoen bestaat de selectie van coach Patrick Koning uit de volgende spelers: Alexandre de Sa, Dick de Weijer, Enzo Swart, Yuval Uzan, Rivallo Putuhena, Bas Rozendaal, Rikus ten Napel, Wessel de Vries, Gerben de Vries, Boris Egelie, David Svaikovski, Nick Bloemhof en Nick Martina.

Landslake Lions is ondertussen nog steeds op jacht naar de eerste plaats, dus de steun van het publiek is wederoim zeer welkom. Het sportcafe is geopend, de toegang is gratis, de spelers zijn fit, dus kom en geniet van weer een spectaculair duel in de ICL!