LANDSLAKE LIONS KROKUS BASKETBALL CAMP 2017 – LANDSMEER

VOOR JONGENS EN MEISJES VAN 9 tot 18 JAAR
Op 20, 21 en 22 februari (maandag, dinsdag, woensdag) kan je weer iets nieuws leren of je skills verbeteren. Zoals in elke editie van ons Basketball Camp hebben we ook nu weer de beste jeugdtrainers weten te strikken. Jullie hebben al kennis gemaakt met Michael Madanly , speler van Landslake Lions Heren 1, die ook deze keer van de partij zal zijn. Ook Burhan Alibegovic, Harvey van Stein, Gideon van der Hijden, Nino Gorissen en Jard Schuit zullen ervoor zorgen dat je basketball vaardigheden verbeterd worden

Aangezien er in de laatste twee edities steeds meer meisjes naar de kamp kwamen, hebben we gezorgd voor twee toppers uit het Dames basketball. Meervoudig MVP Molly Mc Dowell en International Karin Kujit (Lekdetec Batouwe) zullen de meiden onder hun hoede nemen. Dus aan de trainers en begeleiders zal het niet liggen!
Veel ballhandling trainingen, een 3 -point contest, een Skills Challenge, een 3×3 toernooi en een All- star game met vele prijzen zijn een garantie voor plezier, maar ook voor een leerzame ervaring!

Vorig jaar in onze Krokus editie van het Landslake Basketball Camp moesten we een week voor het begin van het kamp de inschrijving al stoppen, maar liefst 110 kinderen hadden zich toen al ingeschreven. Het is dus raadzaam je vroegtijdig op te geven!

Wanneer: Maandag 20 tot en met woensdag 22 februari.
Tijd: 09:30 uur tot 15:30 uur.
Locatie: Indoorcentrum Landsmeer, Marktplein nr. 11
Kosten: 100 Euro (dit is inclusief lunch, en een tenue van het kamp). Mocht je van vorige editie al Lions basketball Camp tenue hebben gehad, dan is prijs 90 euro. Dit dient u wel aan te geven op het inschrijfformulier.

Inschrijven doe je door een mail te sturen naar: sporthallandsmeer@gmail.com. Het kamp loopt meestal snel vol dus als je je in wilt schrijven, doe dit dan zo snel mogelijk!

Namens de organisatie Basketball Camps Landsmeer
Jaap Pelk en Laki Lakner.

Link naar de inschrijfformulier:

http://lionsbasketball.nl/wp-content/uploads/2017/01/aanmeldingsformulier-krokus-camp-2017.doc