Aanstaande zaterdagmiddag wordt om 17:00 uur het duel tussen Landslake Lions en Black Eagles gespeeld in onze eigen Landsmeerse ICL. Black Eagles staat momenteel twee na laatste in de competitie, met maar 4 gewonnen wedstrijden. Eén daarvan was echter wel tegen Landslake Lions.

Een paar maanden geleden wist Black Eagles in eigen huis nog met 83-75 onze Lions te verslaan. Nu zijn we echter wat verder in het seizoen en Landslake Lions staat op een mooie tweede plaats. Hopelijk gaat de winst nu wel gewoon naar de Landsmeerders!

Black Eagles coach Jan Verhoeven beschikt over de volgende selectie: Tom Aarts, Roel Cuppen, Jeroen van der Heiden, Stanley van Lent, Rob van Mil, Stephan Verhart, Michael Verhart, Bas de Vries, Brian van de Weijenberg en Diede Wieten.

De toegang is wederom gratis en het Sprotcafé is geopend voor een hapje en een drankje. Na de wedstrijd van onze heren begint trouwens het dames eredivisie duel tussen Loon Lions en Lekdetec Batouwe, de nummer 1 vs de nummer 2.