Vandaag waren we in Castricum voor de laatste selectietraining voor de rayonselectie Noord Holland onder 14. Voor Landslake Lions hebben de afgelopen weken in totaal 11 meiden deelgenomen aan de trainingen, verzorgd door Jard Schuit en Felix Lechner. De selectie die nu is bekendgemaakt zal tot het einde van dit seizoen samen blijven trainen en vanuit deze groep speelsters zullen de wedstrijdselecties voor de Battle of the Talents dagen worden samengesteld om zich te meten met de grootste talenten uit de andere regio’s. Mogelijk gaan er nog meiden doorschuiven naar U15, maar op dit moment zijn maar liefst 8 van de 21 geselecteerden afkomstig van Landslake Lions, iets waar we als club best trots op mogen zijn!

Sylvana van der Tien en Romee van der Werf keren terug in de selectie, Teuntje Beukers, Imani Chaoui, Lotte Nijland, Sarah van Eijle, Elise Timmer en Desi de Roos zijn voor het eerst geselecteerd voor U14. Jasmijn De Wit en Silke Valstar zullen deel gaan uitmaken van de u13 selectie waarvoor ook Pleun Emmelot is geselecteerd. Gefeliciteerd allemaal!

Voor de volledigheid: Teuntje Beukers is een speelster van Derba die sinds dit jaar met een talentlicentie ook voor Landslake Lions U14 speelt.