Landslake Lions / Loon Lions heeft al jaren de wens om een nieuw scorebord in de sporthal te krijgen.
Wij doen daarom mee aan de nationale belmaanden van de vriendenloterij om deze wens te kunnen vervullen.

Op zaterdag 18 februari van 14.00 tot 17.00 uur kun je een telefoontje verwachten van een van onze leden met de oproep mee te spelen met de vriendenloterij. De helft van de lotprijs van 13,50 euro komt tengoede aan de club. Als deelnemer van de vriendenloterij maak je maandelijks kans op fantastische (geld)prijzen.

Hoe meer loten we verkopen, hoe sneller we een nieuw scorebord kunnen realiseren.

P.S. Weet je dat je een lot wilt van de vriendenloterij op 18 februari, geef dan je naam en telefoonnummer door aan Rene Bakker op 06-53409059 en hij zorgt dat je gebeld wordt door een van de dames 1.