Geacht lid/ouder,

Komende week zal een volgende incassoronde voor de lidmaatschapsgelden worden uitgevoerd. Dit zal een standaard tarief betreffen van EUR75 voor niet-landelijk spelende leden en EUR150 voor diegenen die op landelijk niveau acteren. Een maand later zal een zelfde bedrag worden geïncasseerd. In de laatste maand zal een eind afrekening komen met het openstaande tarief per lid. 

Mocht u het fijn vinden om het gehele lidmaatschapsbedrag in een maal over te maken dan is dat mogelijk. Mocht een dergelijke opzet zoals boven beschreven staat problematisch zijn, nodigen wij u graag uit om even contact op te nemen.

Voor het overmaken van het gehele bedrag in een maal of het overleggen van een alternatief, neem dan contact op via: penningmeester@landslakelions.nl.

Met sportieve groet,
Het bestuur