Aanstaande zaterdagavond mogen de Heren 1 van Landslake Lions in hun eigen ICL tegen het tweede team van ZZ Leiden spelen. Vanaf 19:30 uur zullen de mannen uit Landsmeer proberen het publiek te vermaken en de winst te pakken tegen de huidige nummer zeven van de Promotiedivisie.

Het ZZ Leiden team van coach Raoul Straathof won dit seizoen precies de helft van hun wedstrijden. Het team bestaande uit Biko Blommestein, Sebastian Brouwer, Bart Duivenvoorden, Ingmar Kok, Tony Mulder, Ken van Rhee, Karim Shalabi, Juwan Simson, Aldair Strijder, Sander Vos, Jim van Zijl en Mitchell de Jong verloor de heenwedstrijd tegen landslake Lions met 63-69.

Landslake Lions staat nog steeds tweede in de promotiedivisie en heeft dus de beste papieren voor deze wedstrijd. Toch kunnen ze alle steun van hun publiek gebruiken. Dus komt allen zaterdagavond naar het Indoor Centrum Landsmeer, voor gezelligheid en een spectaculair duel! De toegang is gratis!

Voor meer info over Lions H1 klik op een van de foto’s