Op woensdag 11 Januari 2017 om 20:00 uur speelt de Heren 1 van Landslake Lions in de ICL het achtste finale duel in de NBB Beker tegen het eredivisie team van ZZ Leiden! Er zijn in de eerste 24 uur al ruim 200 kaarten de deur uit gegaan!

En dan hebben we nog niet eens ons promo video-tje laten zien! Nou, bij deze dan:

Promo LLL ZZ Leiden from Value Video on Vimeo.

Kaarten voor deze wedstrijd kunt u bestellen door een mailtje te sturen naar Dennis op mailadres: sporthallandsmeer@gmail.com.

Op 30 december en elke middag/avond vanaf 2 januari zijn de kaarten af te halen in het Indoor Centrum Landsmeer. Op de dag van 11 januari kunnen kaartjes niet meer besteld/gereserveerd worden voor op de dag zelf. Bestel het tijdig en voorkom de teleurstelling.

Voor volwassenen kost een kaartje vijf euro en voor kinderen tot 14 jaar is de toegangsprijs twee euro, maar dan alleen in de voorverkoop. Op de speeldag zelf is ieder kaartje vijf euro!

poster_loonlions_11-01-2017_4_lowres