START GROTE CLUB ACTIE LANDSLAKE LIONS 2016

Dit jaar willen wij heel veel loten gaan verkopen, dus wij hebben de hulp van de leden dan ook hard nodig om zoveel mogelijk loten te verkopen! Dit kun je doen aan je vader, moeder, vrienden, familie, kennissen of door langs de deuren te gaan!

Van de opbrengst gaat maar liefst 80% (ofwel € 2,40 per lot) naar onze clubkas! Bovendien maken lotenkopers kans op fantastische prijzen met als hoofdprijs een geldbedrag van € 100.000,-! Hieronder vind je meer informatie over hoe de actie in elkaar steekt.

De Grote Club Actie  is deze keer bedoeld

  • Om materialen te kunnen aanschaffen; ballen, hulpmiddelen voor training  en digitale tafelscoreborden
  • Organiseren van een jeugdtoernooi in het kader van het 45e jarig bestaan van de vereniging in 2017

Prijzen voor de jeugdleden
Natuurlijk doe je dit niet voor niets. Er zijn namelijk hele mooie prijzen te winnen! Hoe meer loten je verkoopt, hoe groter jouw kans is op een mooie prijs!

De eerste is prijs is 50 euro!
De tweede prijs is 40 euro!
De derde prijs is 20 euro!

Verkoop loten en ontvang een gratis  film van Pathé thuis cadeau!
Wij willen je graag bedanken met een film van Pathé Thuis. Kijk thuis een film met het gezin of met je vrienden! Dat heb jij zeker wel verdiend, na het verkopen van loten! Voor meer info:  www.kids.clubactie.nl

Let op! Vanaf 1 oktober kun jij jouw film aanvragen.

Hoe ga je te werk?
Je treft hierbij een VERKOOPBOEKJE aan waarop je jouw eigen naam en de naam van de club invult. Vervolgens vul je de naam, het adres, de woonplaats en het IBAN  bankrekeningnummer in van de persoon die van jou loten koopt. Natuurlijk vul je ook het aantal loten in dat de betreffende persoon van je wilt kopen en vraag je om een handtekening. Vertel hem/haar dat jouw club € 2,40 verdient van elk lot van € 3 en dat ze mooie prijzen kunnen winnen. Geef hem/haar dan een bedankbon vanuit het verkoopboekje en plak een zegeltje op de brievenbus. LET OP: Je mag meteen beginnen met loten verkopen want de verkoop is op 1 oktober gestart!

Als je iedereen gevraagd hebt en je de intekenlijst hebt ingevuld lever dan het boekje uiterlijk  5 of 6 november a.s. tijdens de wedstrijden in de sporthal bij de heer/mevr. Denekamp 06 52285025. Mocht het je niet lukken om het boekje af te leveren dan kun je het ook altijd nog aan jouw coach geven. Oh ja, is je boekje voor die tijd al vol, dan kun je er altijd nog één opvragen via je coach of een mailtje aan ll.denekamp@quicknet.nl

LET OP: Bij het afleveren van de loten hoeven de mensen jou niet te betalen! Dit gaat via een eenmalige machtiging via de bank- of girorekening. Je hoeft daarna dus niet meer langs de deuren met de loten. De koper krijgt dan op een bankafschrift met het lotnummer erop. Meld dit dus duidelijk aan de koper.

De trekking van de loterij is op 8 DECEMBER 2016, zie ook www.clubactie.nl

Wij hopen dat we dit jaar een geweldig resultaat zullen neerzetten. Heel veel succes met de verkoop van de loten, en alvast heel hartelijk bedankt!

Het bestuur