Beste leden,

Sommigen van jullie zullen het al hebben gehoord, maar via dit bericht wil ik graag iedereen op de hoogte brengen dat ik ben gestopt met mijn functie binnen het bestuur. Afgelopen juni was mijn laatste bestuursvergadering nadat ik een periode van 4 jaar de rol van secretaris heb vervuld. Sinds 2012 heb ik met veel plezier verschillende taken uitgevoerd voor onze club. Helaas is er een tijd van komen en een tijd van gaan en heb ik dus besloten om niet verder te gaan met mijn rol. De reden hiervoor is dat ik mij wil gaan richten op iets nieuws. Dat dit bericht nu pas op de website komt heeft hier dan ook mee te maken. Ik hebfoto-chelsea-wooninck-kopie-533x800 nagedacht over een eventuele andere rol binnen de vereniging. Wat dit gaat worden zal blijken in de toekomst ;). Ik ben van mening dat het op dit moment heel goed gaat met de vereniging en dat er nog veel moois staat te wachten. Ik zal dan ook altijd betrokken blijven bij de club om dit allemaal mee te mogen maken.

Graag wil ik mijn mede bestuursleden bedanken voor de samenwerking en alle vrijwilligers voor hun fantastische inzet. Daarnaast gaat mijn dank vooral ook uit naar de leden, die onze vereniging zo geweldig maken. Bedankt!

Tot ziens op de tribune.

Chelsea Wooninck