Jumbo gaat samen met BV Landslake Lions dit najaar groot uitpakken met een unieke plaatjesactie. Voor het realiseren van deze actie zijn uiteraard foto’s nodig van de individuele spelers en per team een groepsfoto. De foto’s worden op donderdag 8 september van 17.00 tot 21.00 uur en vrijdag 9 september van 16.00 en 20.30 uur voor, tijdens of na de training gemaakt.

 

Omdat er zo’n (aantal foto’s) 250 gemaakt moeten worden, wordt er een strakke planning gemaakt, waar we ons goed aan moeten houden, want het is een hele klus. Maar omdat het voor een uniek sportplaatjesboek van onze eigen vereniging is, verwachten we van iedereen zijn/haar volle medewerking.

Omdat we rekening moeten houden met de mening van al onze leden, maken we iedereen er al op attent dat het nodig is om toestemming te geven voor het maken en later het gebruiken van de foto voor het sportplaatjesboek. Senioren dienen hiervoor zelf te tekenen en bij personen tot achttien jaar moeten de ouders dit doen. We hebben hiervoor een speciaal formulier gemaakt en dat kan via de trainers en coaches van Landslake Lions getekend worden. Dat ook tijdens de fotodag(en).

Let wel: zonder handtekening komt u/uw kind niet op de foto en kan hij/zij, in verband met het portretrecht, niet meedoen aan deze bijzondere actie.

Deze unieke actie wordt gedaan in samenwerking met het bedrijf Retrospect Boekproducties. Retrospect werkt hiervoor onder meer samen met Unilever, de op twee na grootste levensmiddelenproducent van de wereld. Juist hierdoor zijn wij als vereniging ervan overtuigd dat het een geweldige actie wordt, waar eenieder veel plezier aan zal beleven.