A.s. weekend vindt er het Noord Hollands Kampioenschap Vu14 in Den Helder plaats. Samen met de u14 teams van BV Hoofddorp, Flashing Heiloo & Dozy BV Den Helder, strijden onze Lions om de winst en daarmee plaatsing voor het NK. Afgelopen weekend was het Vu12 van Landsmeer nog dicht bij de winst tijdens hun Noord Hollands Kampioenschap in de ICL, maar er werd helaas nipt met 60-57 verloren van Den Helder. Met de winst op Hoofddorp pakte zij alsnog een mooie medaille en 2e plek.

Onze Vu14 Lions starten a.s. zaterdag met de wedstrijd tegen BV Hoofddorp, Flashing Heiloo start de 1e wedstrijd tegen Dozy BV Den Helder.

De winnaars van deze 1e 2 games strijden rond 15uur in de Finale om de winst en plaatsing voor het NK. De beide verliezers van de 1e games strijden om 13.uur tegen elkaar om de 3e/4e plek.

De Landslake Lions zijn dan ook al een tijdje in voorbereiding voor dit NHK, waar zelfs halverwege het seizoen een toernooi in Luxemburg als tussenstation werd gebruikt om extra ervaring op te doen. En na o.a. de extra krav maga training in Almere & de ASM training van fysio/hersteltrainer Gerald lijken de u14 meiden er nu helemaal klaar voor te zijn en is het team geheel fit. Sommige speelsters hebben bovendien afgelopen week nog meegedaan met het Vu12 team en daarmee de nodige ervaring opgedaan.

Met 11 fitte speelsters reizen we dan ook zaterdag af naar Den Helder en hopen we dat het minimaal weer net zo spannend wordt als het afgelopen weekend. En bij een NHK als deze hoort natuurlijk ook een echte fotoshoot met teamfoto!FB_IMG_1462798580759

Let’s go Lions!